In onze winkel vindt U een groot aanbod op het gebied van voeding.
Al deze producten zijn natuurlijk van biologische kwaliteit.
Lekker en gezond dat is ons motto, voor iedereen een goed product.
Zonder gluten, zonder tarwe, zonder lactose of gewoon lekker, dit is allemaal verkrijgbaar in onze winkel.

kiebert natuurlijk

GROENTEN & FRUIT

Al onze versproducten zijn minimaal van biologische kwaliteit.
Wij streven naar een kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs, dit doen wij door de groente en fruit zoveel mogelijk van het seizoen in te kopen.
Wij leveren ook groente- en fruit pakketten van Proef(voorheen Vitatas), deze tassen komen 3 keer per week binnen en kunnen per week besteld worden. www.proef.nu

BROOD

Ons brood wordt gebakken door Bakkerij Verbeek, deze bakker werkt samen met verschillende biologische bakkerijen, brood krijgen wij dagelijks vers geleverd. Sinds kort hebben wij ook een oven in de winkel, hier bakken wij verse koeken en broden om een nóg verser product te krijgen. Kortom alles voor een gezonde biologische leefstijl kunt U bij ons terecht.

ZUIVEL

Onze zuivel is ook allemaal biologisch en het als het kan van demeter kwaliteit. De kaas van Bastiaanse, bio en vegatarisch of onze Zeedijkster schapenkaasjes een superdelicatessen uit Kollemerpomp. Verse melk, yoghurt, kwark van de lekkerste merken als Zuiver Zuivel, Weerribben, Bio Cumules én nog veel meer.

EN NATUURLIJK OOK...

Verder bestaat ons assortiment uit verschillende producten. Van haver tot babyvoeding en van groentesap tot keukenrol. Kortom teveel om op te noemen. Alles van de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

GLUTENVRIJ / DIEETVOEDING

Voedsel allergieën of intoleranties zijn niet leuk, gelukkig zijn er steeds meer producten op de markt die gegeten kunnen worden bij dit soort problemen. Glutenvrije producten zijn ruim aanwezig in onze winkel van bekende en onbekende merken. Lactosevrije voeding is ook ruim aanwezig in onze schappen. Voedingsadvies is ons specialisme, dus kom langs in onze winkel voor een eerlijk advies.

SUPPLEMENTEN

Vitaminen en mineralen worden in het lichaam gebruikt om de vele reacties in onze stofwisselinggoed te laten verlopen. Mineralen zijn ook belangrijke bouwstoffen voor ons lichaam, waar calcium, magnesium, zink enkele voorbeelden van zijn. Het is bekent dat in de voeding steeds minder vitaminen en mineralen bevat, ook kunnen we niet ontkennen dat wij misschien niet zo gezond leven als we zouden willen. Dit alles zou een goede reden kunnen zijn om bv een vitaminen- mineralen complex te gebruiken, om eventuele tekorten aan te vullen. Bij ons kunt U terecht voor alle soorten multi vitaminen – mineralen complexen, maar ook voor enkelvoudige vitaminen, mineralen, aminozuren enz.