Onze diensten

Naast onze winkel hebben bieden wij nog andere diensten aan. De orthomoleculair therapeut is dagelijks aanwezig.

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is. Intresse? kijk op www.sportvasten.nl en neem contact met ons op.

Levend bloedanalyse

HELAAS NIET MEER MOGELIJK! De Levend Bloed Analyse (LBA) is een screeningsmethode en observatietest, ontwikkeld door professor R. Bradford. Er wordt dmv een klein vingerprikje een druppel bloed onder de microscoop gelegd en via donkerveld en/of fase-contrast 40x tot 10.000x vergoot. Hierdoor kan het bloed nader bekeken worden en eventuele afwijkingen naar voren komen. Het is ook mogelijk verschillende laboratoriumtesten van zowel bloed, feces als mondslijm aan te vragen. Kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Orthomoleculair voedingsadvies

Orthomoleculaire geneeskunde, ook wel orthomoleculaire therapie is een alternatieve behandelwijze. De basis is dat gebruikgemaakt wordt van zogenoemde optimale concentraties voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiƫle vetzuren. Orthos komt uit het Grieks en betekent juist, recht of gezond. Moleculair is het bijvoeglijk naamwoord van molecuul.( bron wikipedia) Oftewel dmv bepaalde voeding meer of minder te eten en eventueel het toevoegen van bepaalde voedingssupplementen proberen het lichaam in optimale of betere conditie te krijgen. Let op dat de grens van zelfzorg niet moet worden overschreden!